Published On: 5 Shtator, 2016

Peja nxjerr në ankand publik makinat e konfiskuara para 2 vjetësh

Komuna e Pejës para disa ditësh ka vendosur që t’i nxjerrë në ankand publik makinat e konfiskuara nga policia, të cilat i ka mbajtur që dy vjet në parkime të veta të improvizuara.

Para se t’i nxjerrë në ankand, komuna ka bërë edhe thërije publike pronarëve të makinave që të vijnë dhe t’i marrin makinat e veta, që kanë qëndruar prej dy e më shumë vjetësh në autoparkun e operatorit të mëhershëm ekonomik për tërheqjen edhe bartjen e automjeteve.

Zakonisht para nxjerrjes në ankand publik të makinave që qëndrojnë më tepër se tre muaj në autoparqe të operatorëve, nuk njoftohen pronarët, shkruan sot “Koha Ditore”. Sipas një udhëzimi administrativ të UNMIK-ut nga viti 2006 shkruan se pas 90 ditësh të konfiskimit të pasurive nëse nuk ka interesim nga pala, konsiderohet se ka hequr dorë nga pasuria.

“Kjo ka qenë atë kohë. Tashti së voni kur i kanë bërë kontratat për tërheqjen e makinave, komuna, policia dhe operatori, nuk e kanë futur tekstualisht atë pasus dhe tashti duhet t’i ftojnë ata njerëz a kanë interes për makina të veta dhe nëse nuk paraqiten, komuna është e lirë t’i nxjerrë në ankand publik për shitje”, thotë shefi i kabinetit të kryetarit Durim Sheremeti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...