Published On: 3 Gusht, 2017

PDK vendos të mos shkoj nesër në seancë

Anëtari i PDK-së Blerand Stavielci tha se PDK-ja nuk do të marr pjesë në seancën e nesërme pasi që sipas tij kryesuesi e ka mbyllur seancën në mënyrë arbitrare.

Ai në një konferencë për media tha se nuk mund të shkojnë në seancën e cila është mbyllur njëanshëm nga kryesuesi i Kuvendit Adem Mikullovci.

“Partia Demokratike e Kosovës shpreh shqetësimin e saj për abuzimet e vazhdueshme, që sot kryesuesi i seancës konstituive i ka bërë gjatë udhëheqjes së saj, duke treguar njëanshmëri dhe duke i ofenduar jo vetëm fituesit e zgjedhjeve, por edhe institucionin e Kuvendit të Kosovës”, ka thënë Stavileci në konferencë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...