Published On: 5 Shtator, 2016

PDK në Gjilan: Luta, pas mikut, tani e punëson edhe kunatën

Lutfi Haziri do të deklarojë sot me ngazëllim për një fillim të mbarë të vitit të ri shkollor! Vit i mbarë për kryetarin e Gjilanit, sepse ai po vazhdon punësimin e familjarëve nëpër institucionet publike të Kosovës.

Personi fatlum për gjetjen e një vendi të punës kësaj radhe ishte kunata e tij, e cila më së miri i plotësoi kushtet dhe kriteret e punësimit në mesin e 150 edukatoreve të Gjilanit, që janë duke pritur me vite të tëra për një vend pune, transmeton Koha.net.

Kështu thuhet në një komunikatë të Komisionit për Arsim të Degës së PDK-së në Gjilan, që sot iu shpërnda medieve me rrugë elektronike.

Komunikata vazhdon:

Lutfi Haziri e punësoi kunatën e tij në shkollën e Pogragjës, vetëm pas shkarkimit të drejtorit të Arsimit në Gjilan, Nazmi Musa, i cili ishte bërë pengesë për punësimet sipas listave të porositura nga kryetari i komunës.

Kështu e nis vitin e ri shkollor qeverisja dhe familja e Lutfi Hazirit, me punë të “hairit”, përderisa qytetarët e Gjilanit i kanë dyert e mbyllura nëpër institucionet publike dhe komunale, ngase Luta dhe klani i tij ende janë duke i punësuar miqtë, kunatat, djemtë, vëllezërit, kushërinjtë, dajallarët, tezakët, e jaranët e jaraneshat e tyre.
Nepotizmi në Gjilan është legalizuar dhe institucionalizuar, thuhet në komunikatën e PDK-së në Gjilan.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...