Published On: 29 Qershor, 2016

PD: Qeveria e mavijosur grabiti 1 mld dollarë, programi ynë do të ndryshojë jetët e shqiptarëve

 

Arben Ahmetaj në panik nga programi ekonomik i PD-së, shfaqet para qytetarëve si primitiv me moton: Grabit-Vidh-Zhvat

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj mashtroi edhe dje kur doli para qytetarëve, ndërsa deformojë programin ekonomik të PD-së. Ahmetaj i kapur nga paniku nga alternativa e partisë Demokratike për uljen e taksave tentoj të frikësoj qytetarët se programi i PD do të zhbëj ‘arritjet’ e qeverisë së mavijosur. “Ministri i Financave i Qeverisë Grabitëse të 1 miliardë dollarëve të vjedhur në vit, sipas KLSH, zgjodhi të keqpërdorë dhe deformojë programin e PD për taksat, në përpjekje të dëshpëruar për të frikësuar 623 mijë të punësuarit se, gjoja të gjithë ata do të paguajne 110 milionë dollarë më shumë taksa me prezantimin e taksës së sheshtë prej 9%. Një mashtrim i ulët nga paniku që kanë prej alternativës së PD. Ministri i Financave i Qeverisë Hajdute të 400 milionë dollarëve të vjedhur në vit në Tatime e Dogana, zgjodhi të dizinformojë qytetarët shqiptarë se me uljen e TVSH nga 20% ne 15% borxhi publik do të rritet ne 85% të GDP. Ministri i Financave i Qeverisë Zhvatëse që bën tym 80 milionë dollarë të shpenzuar vetëm për luks dhe 15 milionë dollarë vetëm për bileta avioni, tentoi të frikësojë shqiptarët se gjoja programi i PD do të zhbeka ‘arritjet’ e qeverisë së mavijosur”, thuhet në deklaratën e PD-së. Më tej, Partia Demokratike, duke hedhur poshtë me neveri shpifjet, trillimet dhe dashakeqësinë primitive të këtij ministri të Qeverisë së motos: Grabit-Vidh-Zhvat, deklaron se ora kur programi i PD do të zbatohet për të ndryshuar jetët e të gjithë shqiptarëve ka ardhur. Asnjë shqiptar nuk ka arsye të frikësohet nga balta Rama-Ahmetaj. Shqiptarët do të paguajnë më pas taksa dhe borxhi publik nuk do të rritet. Shqiptarët do të paguajnë më pak taksa dhe më shumë para do të ngelen në xhepat e tyre. Borxhi publik do të ulet në mënyrë drastike. Bujqit shqiptarë do të përfitojnë subvencion rreth 10 herë më shumë se sa marrin dot. Në arkën e shtetit do të hyjnë edhe ato 1 miliardë dollarë që sot përfundojnë në xhepat e Edi Ramës e hajdutëve të tij me tendera e koncesionet sipas motos Vidh-Grabit-Zhvat. Do të kthehen në vende pune, investime e mirë qenie edhe ato 400 milionë dollarë të evazionit e kontrabandës. Ja, pra, kush ka arsye të frikësohet nga programi financiar dhe ekonomik i PD: oligarkët, kontrabandistët, evazorët  dhe shërbëtorët e tyre në qeveri. Këta kanë arsye ta ndjejnë se ora e drejtësisë, jo drejtësisë së kapur nga partia, por drejtësisë së vërtetë, po troket”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...