Published On: 1 Gusht, 2017

Pavarësia, vajza që lindi ditën e pavarësisë së Kosovës, i çon letër ish-presidentit Bush (Foto)

Dje ambasadorja e Kosovës Vlora Çitaku u takua me Presidentin Xhorxh Ë. Bush në Dallas të Teksasit.

Sipas njoftimit të Ambasadës së Kosovës në Washington, takimi ndodhi pasi Kosova po i afrohet përvjetorit të dhjetë të pavarësisë së Kosovës, duhet të kujtojmë miqtë dhe aleatët tanë më të çmuar.

”Presidenti Bush ishte ndër presidentët e parë që njohu Kosovën dhe ne jemi të nderuar ta quajmë një mik. Kosova është me të vërtetë e bekuar që ka patur mbështetjen e tij në orët tona më të përcaktuara. Ishim të përulur nga mikpritja e tij e ngrohtë dhe nga diskutimet e frytshme”.

E përveç takimi Bush mori edhe një letër nga Pavarësia, vajza e parë e lindur menjëherë pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

“Ne gjithashtu sigurohemi të kalojmë një mesazh nga Presidenti ynë dhe Pavaresia, fëmija i parë i lindur pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Letra e saj, së bashku me fotografitë e rrugës kryesore të Xhorxh Bushit në Prishtinë, janë shenja shumë të vogla vlerësimi nga Kosova në familjen e Bushit”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Kosovës në Washington .

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...