Published On: 9 Shtator, 2016

Paska fol ‘zhelja’ e kryeministrit Mustafa dhe e ‘predsednikit’ Thaçit a..?

Naim Miftari
Ani çka nëse e tërheq Mali i Zi njohjen e Kosovës si shtet, ti more i mjerë ne mbesim gjallë edhe pa atë njohje edhe ashtu Mali i Zi ka shumicën e tokave tona jo të pushtuara, se nuk kishte fuqi të luftonte me shqiptarë, por të dhuruara nga ndërkombëtarët e kohës, e ju edhe tash doni ti falni territore ose ia keni shitur.
Zhele a ke harruar se Serbia edhe Mali i Zi kanë bërë shumë herë terror e gjenocid mbi popullin tonë shqiptar dhe kurrë as falje nuk kërkuan apo i harruat luftërat Ballkanike apo rrethimi i Shkodrës 1912-13, masakra e Tivarit, masakra e Bihorit, Brigaden Bokelk 1945-46, reforma agrare e Vaso Qubrilloviqit, kolonët malazez, apo edhe vitet e pas luftes gjer më sot. Pushteti malazezë shpesh ishte edhe më i keq sesa vet serbët.
Nëse je shqiptar, Zele e kur s’din sen ose s’don me dit mos fol ndytësira.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...