Published On: 28 Gusht, 2017

Pasi ta shikoni këtë do ta lini menjëherë duhanin (Video)

  • Shumica e njerëzve e dinë se pirja e duhanit është tepër e dëmshme dhe shkakton shumë sëmundje serioze, por disa njerëz pavarësisht kësaj nuk mund ta braktisin duhanin.

Kjo video më poshtë ju tregon më së miri se sa i dëmshëm është duhani për mushkëritë.

E filmuar në një laborator, kjo video tregon se çfarë iu bën pirja e duhanit mushkërive, transmeton Gazeta Express.

Siç edhe do ta shihni në video, mushkëritë janë krejtësisht të zeza brenda pas konsumimit të duhanit.

Shikojeni videon:

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/shneta/pasi-ta-shikoni-kete-do-ta-lini-menjehere-duhanin-vi-425785/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...