Published On: 11 Shkurt, 2016

Pas shumë testimesh enigma zgjidhet: Ja kush është penisi më i kërkuar nga femrat

Kjo është pyetja që njerëzit kanë një jetë që e shtrojnë – cila është madhësia ideale e penisit?

Tani, hulumtuesit në Universitetin e Neë Mexico dhe në Universitetin e Kalifornisë pretendojnë se kanë gjetur një përgjigje se cila është përmasa që preferojnë gratë.

Falë një studimi të ri, hulumtuesit kanë përdorur modele 3D të penisit në ereksion për të karakterizuar ëpr herë të parë preferencate  grave që lidhen me madhësinë.

75 gra morën pjesë në një studim, ato ishin të moshës nga 18 deri në 65 vjeç. Gratë ishin banore të Kalifornisë, dhe kishin përvoja seksuale aktualisht ose kishin patur në të kaluarën.

Secilës iu shfaqë 33 modele penisi, që përbëheshin nga një cilindër, i përfaqësuar nga një bosht, në krye me një kupolë, që përfaqëson kokën e penisit.

Ato shkonin nga 10 cm deri në 21,5 cme gjatësi dhe nga 6 deri në 17 cm gjereësi.

Hulumtuesit më pas u kërkuan atyre që të zgjidhni të preferuarin e tyre për një marrëdhënie afatgjatë, dhe për një qëndrim një natë.

Ata zbuluan se gratë preferonin për një marrëdhënie afatgjatë një madhësi mesatare prej 16 centimetrash një perimetër prej 12 centimetrash.

Ndërsa vetëm për një natë ato preferonin një penis më të gjatë me një emstare prej 16.2 centimetrash në gjatësi dhe një përimetër prej 12.7 centimetrash.

Study-Reveals-The-Ideal-Penis-Size-For-Women-graph

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...