Published On: 23 Janar, 2016

Pas një dekade Google pajtohet t’i paguajë Britanisë tatimin

Google njoftoi për marrëveshjen me Britaninë e Madhe me të cilën do të duhet ti paguajë Britanisë 130 millionë pound tatime për dekadën e fundit

LONDËR – Një deputet opozitar thotë se marrëveshja e Google me Britaninë lidhur me tatimin është e pakuptimtë dhe e padrejtë për tatimpaguesit.

John McDonnell, zëdhënësi për çështjet ekonomike në Partinë Laburiste, i bëri thirrje Zyrës Kombëtare për Auditim që të hetojë rastin.

“Duke marrë parasysh analizat e pavarura, krijova përshtypjen se kjo shumë është relativisht e parëndësishme krahasuar me atë që vërtetë është dashur të paguhet” tha McDonnell. aa

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...