Published On: 26 Nëntor, 2016

“Parlamenti i Kosovës mblidhet urgjentisht për Xhavit Halitin!”

 

Po sa u dha lajmi se Xhavit Haliti “babai i mafisë kosovar”, “Nëna e SHIK-ut”, “prindi i PDK”, qenka i sëmuar nga sëmundja e quajtur “ FRIKA”, menjeherë, deputetet e LDK-së, kanë kërkuar seancë të jashtëzakonshme parlamentare. Sipas burimeve shumë të sigurta, nxjerr nga selia e LDK-së, në ketë seancë urgjente parlamentare deputentet do të lutene për dymdhjetë orë për shendetin dhe shërimin e shokut Xhaviti.
Qudia ma e madhe është se, për herë të parë në seancën parlamentare, perveç partive të koalicionit qeveritar, pa asnjë hetizim marrin pjesë në lutjen për shendet edhe AAK, LVV, NISMA….
Në arsyetimin për ketë lutje, mes tjerash u tha:
…Shoku Xhavit Haliti si “prinder i shtetit të Kosovës”, ka kontribuar aq shumë në plaçkitjen e tij sa u sëmua keq dhe e shkatrroj edhe shendetin. Ky “baba” patriotik ( sipas raportit të kundërzbulimit të KFOR-it), e dëmtoj shendetin duke u kujdesur për shumë biznese që ka, si kafe; “Dubrovnik” në Prishtinë, hotel “Theranda” në Prizren… “Anëtar i bordit të Kosova Petrol, njëri prej liderëve kryesor kriminal në Kosovë; ka shumë dyqane dhe restorante në Pejë.. është raportuar se është ndër boset kryesor të SHIK-ut”…
Sipas raportiti të KFOR-it theksojnë se “ka fjalë që thonë se ai kishte lidhje edhe me UDB-në (shërbimi sekret serb), ku i informoi ata për destinimin e armëve për FARK-u… Thuhet të jetë një multi-milioner. Fondi ‘Vendlindja Thërret’ është menaxhuar pothuajse prej tij. I përfshirë shumë në prostitucion, trafikim armësh, drogë dhe gjithashtu me naftë. Ishte i lidhur me Fatos Nanon e Fatos Klosin. Thuhet se ai i mbështet financiar shumë deputet dhe merret me financat e PDK-së”…

Pasi u lexua kjo biografi e shkurter e shokut Xhavit, të gjithë deputetet e Parlamentit të Kosovës shpethyen në vaj dhe disa prej merzie ia qiten tymin Parlamentit….

Nga vendi i ngjarjes reporteri
Boksh Baruti

  • (Ky shkrim është humresk nga Arif Molliqi, alias Boksh Baruti)

Lexoni edhe:

http://www.shqiptari.eu/e-tmerrshme-nato-ia-kthen-sovranitetin-ajror-serbise-qiellin-e-kosoves/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...