Published On: 20 Maj, 2016

Parashikimi i një masoni: Myslimanët do të vrasin njëri-tjetrin

 

Bëhet fjalë për planet e elitës së masonëve. Derisa njerëzit naivë mendojnë se është e mundur që të evitohet lufta, letra e një masoni të lartë, të quajtur Albert Pike, i cili ishte komandant suprem i rendit skocez të muratorëve të lirë në Amerikë, e dërguar në vitin e largët 1871 tregon gjithçka.

Në të vërtetë, Pike nuk ishte kurrfarë profeti, por në letër shkruante atë që masoneria kishte përcaktuar të ndodhte në botë, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Ja disa pjesë nga kjo letër: Lufta e Parë Botërore duhet të bëhet me qëllim që t’iu mundësohet iluministëve që të rrëzojnë nga pushteti carët rusë, duke e bërë Rusinë kështjellë të komunizmit.

Lufta e Dytë Botërore do të shkaktohet duke u bazuar në dallimet midis fashistëve dhe sionistëve politikë.

Lufta e Tretë Botërore do të shkaktohet nga dallimet midis sionistëve politikë dhe liderëve të botës islamike. Lufta duhet të bëhet ashtu që islamizmi dhe sionizmi politik të zhduken midis veti”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...