Published On: 30 Prill, 2017

Parashikimi i masonit: Myslimanët do vrasin njëri-tjetrin

Bëhet fjalë për planet e elitës së masonëve. Derisa njerëzit naivë mendojnë se është e mundur që të evitohet lufta, letra e një masoni të lartë, të quajtur Albert Pike, i cili ishte komandant suprem i rendit skocez të muratorëve të lirë në Amerikë, e dërguar në vitin e largët 1871, tregon gjithçka.
Në të vërtetë, Pike nuk ishte kurrfarë profeti, por në letër shkruan ajo që masoneria kishte përcaktuar të ndodhte në botë.

“Lufta e parë botërore duhet të bëhet me qëllim që t’iu mundësohet iluministëve që të rrëzojnë nga pushteti carët rusë, duke e bërë Rusinë kështjellë të komunizmit. Lufta e dytë botërore do të shkaktohet duke u bazuar në dallimet midis fashistëve dhe sionistëve politikë. Lufta e tretë botërore do të shkaktohet nga dallimet midis sionistëve politikë dhe liderëve të botës islamike. Lufta duhet të bëhet që islamizmi dhe sionizmi politik të zhduken”.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...