Published On: 12 Shkurt, 2016

Paqja dhe pushimi për kriminelët po merr fund

 

  • Hashim Thaçi pranë prekjes së qiellit, bashkë me harbutët e hajdut, nga të gjitha anët, vrasës, porositës të vrasësve dhe madje edhe me viktimat apo me familjarët e viktimave të tyre.

Koha për të vazhduar me kënaqësi jetën dhe pa preokupim dhe si gjysmëperëndi po merr fund.

Në fakt, qytetarët ende nuk janë duke e parë fundin e tyre, po e shohin edhe ekzaltimin e fundit.

Hashim Thaçi pranë prekjes së qiellit, bashkë me harbutët e hajdut, nga të gjitha anët, vrasës, porositës të vrasësve dhe madje edhe me viktimat apo me familjarët e viktimave të tyre.

Ai po e prek kupolën e pushtetit, dhe po dëshiron ta shijoj zgjedhjen president, duke e zëvendësuar jo vetëm formalisht pushtetin shtetëror që kishte Presidenti Rugova, por edhe duke e zënë kompetenca totalisht të munguara në kohën e Presidencës së Rugovës, që fal antirugovizmit të tij, miqve të tij të komprometuar ndërkombëtar dhe antirugovistëve në LDK, e kishte reduktuar postin e Presidentit në një kryetar klase, pra të zhveshur nga çdo pushtet. Ndërsa, Kushtetuta e tashme ofron një bashkëqeverisje me kryeministrin, dhe e bën Kosovën një vend praktikisht gjysmëpresidencial.

Edhe mediat shumica janë paketuar në anën e Thaçit, sikurse edhe shumica e deputetëve shpirthumbur, dritëhumbur dhe krimshumëzues.

Nuk mund të jesh deputet pa këtë moral e këto etiketime, derisa merrë pjesë në përmbysjen e gjithçkaje me prarimin e krimit në shtet!

Pra, nuk mund të ketë një maskë më të mirë, krimi i organizuar në Kosovë se sa Thaçi të zgjidhet president, kur tashmë çdo ditë nga Nigeria në Gjermani, akuzohet për trafikim organesh edhe në ditët e sotme, dhe as që e merr përsipër as ai dhe as mbrojtësit e tij, ta demantojnë.

Cili shtet në botë mund t’ia lejonte kryediplomatit të tij të akuzohet në mënyrë të tillë makabre dhe as të mos hetojë dhe lëre më që as ti demantojë.

Ndërsa zemrat e fundit të atdhetarisë po provojnë që të provokojnë edhe dhembjen e shpirtit të paktën të viktimave të drejtpërdrejta të këtij krimi të organizuar në Kuvend, dhe që po kërkon piedestalin.

Por, bashkë me kremten e piedestalin do të fillojnë të shijojnë edhe dhimbjen e tmerrshme të shfronësimit dhe shpagimit për të gjitha krimet! SHQIPTARI.EU

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...