Published On: 20 Maj, 2017

Paolo Romani: Basha, i vetmi që mund ta çojë Shqipërinë në rrugën e stabilizimit

  • Kreu i grupit “Forza Italia” në senatin italian, Paolo Romani tha në Senat se falë arritjes së një marrëveshjeje të rëndësishme mes shumicës dhe opozitës në Shqipëri më në fund mund të fillojë fushata për zgjedhjet parlamentare.

Ai gjithashtu shtoi se gara do të jetë e ashpër por to të respektohen garancitë ligjore të marra me forcë nga kreu i PD-së, Basha.

“Do të jetë një garë me siguri që do të zhvillohet e ashpër, por do të ketë të gjitha garancitë ligjore të nevojshme, dhe respektimin e parimeve demokratike. Këto garanci të marra me forcë dhe bindje në javët e gjata të protestës nga kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Lulzim Basha.

Unë jam i sigurt, si unë edhe Forza Italia, do të ketë mbështetjen tonë, se Kryetari Basha do të bindë votuesit e vendit se është i vetmi i aftë të tregojë dhe të shoqërojë Shqipërinë në rrugën e stabilizimit, forcimin e parimeve demokratike dhe shtetit të së drejtës për qëllimin e integrimit europian, të atyre parimeve që na bashkojnë në familjen e madhe PPE”, – tha Romani në senatin italian.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...