Published On: 3 Gusht, 2017

PAN kërkon shtyrje të seancës: Ajo që ndodhi është befasuese

Deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj ka kërkuar që të shtyhet seanca e Kuvendit për 2 orë, për shkak se siç ka thënë ai për konsullta shtesë nga partnerët e koalicionit, raporton Gazeta Blic.

Ndërkaq, kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci ka kundërshtuar propozimin e Enver Hoxhajt.

Mikullovci e hedhi në votim propozimin e PAN-it, i cili nuk u miratua nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.

 “Propozimi ka 60 për e 60 kundër. Dhe në këtë situatë propozimi bie”, tha ai, raporton Gazeta Blic

Pas këtij veprimi, ka dalë në foltore Hoxhaj i cili insistoj që të marrë edhe dy orë pauzë dhe që të dilet me kandidatin për kryetar Kuvendi.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...