Published On: 6 Prill, 2016

Paga mesatare në “Ibër-Lepenc” 911 euro

Gjatë vitit 2016 për pagat e 272 punëtorëve të ndërmarrjes publike “Ibër-Lepenc” është paraparë të shpenzohen 2.975.288 euro. Duke bërë një llogaritje të thjeshtë del se paga mesatare mujore në këtë kompani është 911 euro apo më e madhe sesa e një zëvendësministri në Qeverinë e Kosovës.

Nëntëqind e njëmbëdhjetë euro po del të jetë paga mesatare në kompaninë publike “Iber-Lepenc”.

Duke u bazuar në planin e biznesit për këtë vit e të cilin e ka siguruar gazeta “Zëri” shihet se gjatë vitit 2016 për pagat e 272 punëtorëve të ndërmarrjes publike “Ibër-Lepenc” është paraparë të shpenzohen 2.975.288 euro. Duke bërë një llogaritje të thjeshtë del se paga mesatare mujore në këtë kompani është 911 euro apo më e madhe sesa e një zëvendësministri në Qeverinë e Kosovës.

Gjatë këtij viti, menaxhmenti i ndërmarrjes publike “Ibër-Lepenc” ka rritur dukshëm buxhetin për udhëtime zyrtare dhe reprezentacion në raport me buxhetin e vitit paraprak.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...