Published On: 9 Shkurt, 2016

Pacolli, Thaçi e Mustafa lavdaqa, 70% se duan këtë qeveri!

  • Presidenti i AKR’së Behgjet Pacolli thotë se takimi mes kryeministrit dhe ministrit të punëve të jashtëm me shoqërinë civile, ishte humbje kohe për gazetarët.

Ai thotë se Thaçi dhe Mustafa vetëm lavdëruan njëri-tjetrin.

Pacolli shkruan në Facebook:

Të dashur miq, Sot ndoqa takimin e Qeverisë me shoqërinë civile dhe përfaqëuesit e mediave. Ky takim nuk ishte asgjë, përveçse humbje kohe. Aty Kryeministri dhe Ministri Jashtëm i Kosovës lavdëruan njëri-tjetrin, dhe ua humbën pak kohën gazetarëve.

Rezultati i kësaj; Mbi 70% e qytetarëve janë kundër kësaj Qeverie të dobët, kundër Kryeministrit dhe Zv. Kryeministrit të Kosovës.

Më duket që populli është lodhur nga fjalët boshe, premtimet, dhe nga performanca shumë e dobët e tyre, pazaret e tyre politike, mossuksesi në punë, etj. Rezultatet tregojnë qartë si qeveriset Kosova.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...