Published On: 11 Shkurt, 2016

PA GAZETARI TË LIRË S’KA AS SHTETËSI, AS PAVARËSI E AS DEMOKRACI!

 

Duke u nisur nga konstatimi tashmë i testuar në vendet e tranzicionit, për tendencën makiaveliste politike të vënies në "gjumë dogmatik" dhe kontrollit të plotë mbi mendjet masave të gjëra përmes medieve të lira…, ATAKU mbi Adriatik Kelmendin, ka edhe një porosi publike; atë të amputimit të FAJËSISË (për gjykimet e lira publike, mospërkrahjen dhe mosdeklarimin e qëndrimit të Tij pro diskurseve të dhunës!) ndajë PAFAJËSISË (për mosartikulim dhe mos promovim të mjaftueshëm të kursit antidemokratik!)!

 

Reagim i Shoqatës së Sociologëve të Kosovës (SheSK), kryetar. F. M

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...