Published On: 20 Tetor, 2016

Ostreni: Për herë të parë po ndodhë bashkimi i partive shqiptare në Maqedoni

Kryetari i partisë “Uniteti”, Gëzim Ostreni theksoi se për herë të parë në historinë e pluralizmit shqiptar në Maqedoni po ndodhë unifikimi i disa partive rreth një platforme.

“Uniteti dhe partitë tjera kanë dalë si mungesë e përpjekjeve të pakta të cilat I kemi pa në teren, prandaj ne dolëm dhe e krijuam këtë bllok të unifikimit të partive politike shqiptare, dhe kjo ka ndodhë për herë të parë në historinë e partive politike shqiptare në Maqedoni, dhe kjo është pozitive”, theksoi ne debatin Click Plus ne TV21, Gezim Ostreni, i cili një vit më parë braktisi partinë BDI, duke qenë sekretar gjeneral i saj dhe një nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të Ali Ahmetit. (INA)

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...