Published On: 27 Qershor, 2016

OSBE-ja dhe Policia bëhen bashkë për parandalimin e radikalizmit

OSBE-ja dhe Policia bëhen bashkë për parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Misioni i OSBE-së së bashku me Policinë e Kosovës do të diskutojë se di të ndihmojë parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizimit, që do të fillojë nesër në Prishtinë.

 OSBE njofton se konferenca do t’i bashkojë përfaqësuesit e agjencive të zbatimit të ligjit, bashkësitë fetare, shoqërinë civile dhe mediat ku do të shqyrtohen qasjet multidisiplinare në adresimin e kërcënimeve të ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizimit në Kosovë.
Pjesëmarrësit do të shtjellojnë edhe masat e ndërmarra deri më tani për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizimit, si dhe sfidat me të cilat ballafaqohen ata.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...