Published On: 8 Janar, 2016

Opozita gjenë një rrugë tjetër për ti ftuar qytetarët në protestë

  • Opozita e bashkuar, sikurse edhe në protestat e kaluara, edhe një natë para protestës së paralajmëruar për 9 janar po dërgon mesazhe telefonike (SMS) tek qytetarët duke i ftuar të jenë pjesë e protestës.

Në mesazh shkruan se personi ftohet të merr pjesë në protestë, me orë dhe vend të caktuar.

Dërguesi i mesazhit figuron “OPOZITA”.

Mesazhi përfundon me një slogan “Për shtet me sovranitet!”.

Ndërsa Ligji për Mbrojtjen e të Dhënave Personale në nenin 5 përcakton në paragrafin e parë se të dhënat personale mund të përpunohen vetëm nëse subjekti i të dhënave ka dhënë pëlqimin e tij ose saj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...