Published On: 29 Mars, 2016

O’Connell porosit kosovarët: Hiqeni varësinë nga paratë e diasporës

  • Të martën në Prishtinë, mbajt konferenca “Perspektiva Ekonomike e Kosovës – Sfidat dhe mundësitë”, e organizuar nga Leadership and Growth Council dhe e përkrahur nga Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë.

Në këtë konferencë ka marrë pjesë edhe Ambasadori i Britanike në Kosovë, Ruairi O’Connell i cili i ka veçuar sfidat ekonomike që Kosova ka dhe ka theksuar disa nga mënyrat për të përfituar nga përparësitë e vendit.

Duke folur mbi mundësitë për zhvillim ekonomik në Kosovë, O’Connell ka thënë se Kosova mund t’i humbë edhe të ardhurat nga remitancat dhe s’duhet të varet nga to. Ai gjithashtu e ka përmendur rëndësinë që MSA-ja ka për bizneset e ndërmarrësit në Kosovë.

Ndërsa, Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Besa Zogaj, ka folur për standardet e përgjithshme për zhvillim ekonomik.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...