Published On: 28 Shkurt, 2016

O Vrasja, o burgosja, çfarë din dhe çfarë fsheh ky njeri, Shaban Muja (Video)

Shaban Muja, është njëri prej figurave misterioze të luftës në Kosovë. Emri dhe mbiemri i kësaj familje përmendet në raste edhe fatale. Shabani thotë, o vrasja, o burgosja, derisa e përshkruan rreziqet me të cilat thotë se është ballafaquar në ilegale dhe në kohën e okupimit.

deputeti Shaip Muja, vëllai i tij, u bë shumë i njohur në skandalin “Medikus”, të transplanti dhe heqjes së organeve. Ky proces ende nuk është mbyllur. Madje, hapja e hetimeve në një klinikë të pa kushte elementare operative, si “Medikus”, duket se e nxiti hetimin ndërkombëtar për të ashtuquajturën ‘shtëpinë e verdhë’, që ndodhet në rajonin e Kukësit në Shqipëri. Ky hetim çoi në krijimin e raportit fatkeq për shqiptarët, nga senatori zviceran Dik Marti, i përkrahur gjerësisht nga shtete sllave dhe ortodokse me qëndrime antishqiptare, dhe më pas u bë dokument evropian, që çoi në themelimin e gjykatës speciale. / Shqiptari.eu

  • PA RROTLLA SHABAN MUJA PJESA E PARE
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...