Published On: 13 Janar, 2016

O, “Stupca”, a e dini se kjo të merrë jetën!

 

Reagim me shkas…

 

Edhe unë si shumë të tjerë e pash skeçin e “Stubcave”, dhe sigurisht që u befasova për idenë e tyre…por, me besoni se, asnjëherë s’i kam shikuar ata çuna, për shkak të fjalorit të tyre të ultë; pra, sharjeve, ma hongsh e ta hongsha, etikës së folur vulgare dhe nivelit të ultë sharës me nënë e baba.

Tani, kjo që realizuan ata në skeç, nuk ka vend për shqetësime, thjesht kjo ide të merr jetë ashtu si duhet dhe të gjenden vrasësit…

E thash në fillim, as që do bëhem ndonjëherë shikues i tyre, as dje nuk isha, as sot nuk jam, vetëm për shkak të fjalorit të tyre të ultë që kanë, përjashto këtu temat sociale, politike, shoqërore e patriotike që trajtojnë me të drejtë shpeshherë.

Pyetja ime sot është, kuptohet cinike e provokative (për të provokuar bisedë e debat):

Si po guxojnë të dalin kaq hapur këta çuna? A janë normal këta, kur dihet se, ashtu sikur në tematikën që po trajtojnë sot, edhe ata mund të jenë viktimë nesër?!

Si po guxojnë, a janë normal ata?!

 

Agron Zeqiraj

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...