Published On: 30 Janar, 2016

O hoxhë Mulla Osman Musliu, kërko falje! (Video)

Fahri Xharra

Thirrje qytetare Mulla Osman Musliut! Në këtë deklaratë shumë tendencioze në lidhje me personin tim, të lutem që të publikosh komunikimin tim me ty në fcb. Para se të kalojmë në Gjykatë të lutem dokumentoje me këtë “bisedë” virtuale kërcënuese për ty, dhe mposhtje të Drenicës. Besoj se i ke të regjistruara. Duhesh publikisht dhe nëpërmjet TV Klanit tv kërkosh falje; përndryshe do të denoncoj për çpifje dhe dezinformim, i cili mirë shprehet në ligjet e Kosovës… Unë kurrë me këtë njeri (Mulla Osman Muslliun) në jetën time nuk e kam biseduar asnjë fjalë, as për së gjalli e as virtualisht: Nga demagogjia e tij shihet qëllimi shumë denigrues e i porositur kundër meje. Gjykata do e sqaroj, tek e fundit të vërteten! Miq tv nderuar, shpifjen e keni në këtë video nga minuta 9`21“ -10′.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...