Published On: 3 Shtator, 2016

O Hasho, BE-ja nuk i pranon protektoratet si Kosova, ku e keni institucionalizuar krimin e organizuar

Agim Vuniqi

O Hasho,

BE-ja i pranon vetem shtetet qe ajo i konsideron te pavarura. BE-ja asnjehere nuk i pranon protektoratet nderkombetare madje edhe nese ato sillen si shtete te pavarura, e leje me Kosoven, institucionet e te ciles as nuk e marin mundimin qe te sillen si institucione te nje shteti te pavarur. Qe kater argumente kryesore:
1. Bisedimet teknike. Deri me tash hoqet dore nga percaktimi i vulave doganore te Kosoves ku i dhate hise Serbise ne percaktimin e tyre ne te ardhmen.
2. Hoqet dore nga simbolet shteterore te Kosoves ne kufi me Serbine me marreveshjen IBM ku polici doganor i Kosoves e shikon se si kolegu i tij serb e vendos vulen PONISTENO mbi vulen e Kosoves qe kosovari e ka vene nje sekond me pare.
3. Jeni te gatshem te heqni dore edhe nga integriteti territorial i Kosoves me gatishmerine per bisedime politike per statusin e veriut (ne kundershtim me Kushtetuten e Kosoves).
4. E keni institucionalizuar krimin e organizuar dhe korrupsionin ne kundershtim me parimet evropiane.
Ju Hasho nuk keni as mentalitet evropian por vetem mentalitet tribal e krahinor.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...