Published On: 28 Shkurt, 2016

O, Ali Rrenci, e udbashi?

 • Kush ka qenë “motra” në spitalin ushtarak në Kukës nga Vraja (2)

 

Murat Jashari

Vëllai i Ismet Jasharit-Komandant Kumanovës pyet Ali Ahmetin

 “Letra e Shenjtë Nr. 4”.

 1. Mos vallë këta e bënë luftën e luftuan më 2001 dhe sa dëshmorë i kanë dhe ti si komandant i tyre?
  52. Ti si Nacionalist-Marksist i 1981 dhe i luftës në Kosovë, pse pranove që Gëzim Ostreni të ishte Shef i Shtabit të UÇ Kombëtare, kur ai, në organet e shtetit i ka marrë në pyetje dhe i ka dënuar në Dibër gjithë ata veprimtarë të `68, si dhe të `81 si irredentistë, separatistë, nacionalistë dhe prishës së rendit Kushtetues të RSM dhe RSFJ-së?
  53. Pse po e mbanë Gëzim Ozdrenin si Sekretar i Përgjithshëm i Partisë dhe Shef i Shtabit për Zgjedhjet?
  54. Pse pranuat UÇ Kombëtare të çarmatoset ku në Marrëveshjen e Ohrit askund nuk theksohet as përmendet që UÇ Kombëtare si organizatë e apostrofuar në tekst, dhe çarmatosja e saj?
  55. Pse lejuat që Gjenerali i juaj Gëzim Ozdreni të çarmatoste UÇ Kombëtare dhe vetë popullin e tij.
  56. A ka kund në botë që gjenerali të çarmatosë ushtarët-ushtrinë e tij e ta dorëzojë armikut të vetë a po “Ali Baba”, -unikat je me babaxhanët tu në Kosovë për këtë punë dhe në botë ?
  57. A i thonë kësaj atdhetari?
  58. Ali Baba, -kësaj i thonë tradhti?
  59. Për tradhti lufte, me ligjet e luftës ka ekzekutime para ushtarëve të lirisë, a po?
  60. Ka me ardhur shumë shpejtë kjo ditë, apo?
  61. Kush e mori vendimin që Ozdreni të vihet në krye të shtetit sllavo-maqedonas për t´i çarmatosur ushtarët e lirisë dhe UÇ Kombëtare dhe pse?
  62. Pse pranuat që në Marrëveshjen e Ohrit në Preambulën e Kushtetutës të mos quhemi Popull Themelues i shtetit RM, por si pjesë e…?
  63. Kush ju detyroi, ose vetë e sollët Komunikatën Nr.6?
  64. Unë, me shokët e logjistikës bënim plane për furnizim me të gjitha nevojat që do t´i duhen për 50 mijë ushtarë lirie dhe bëhet ndryshimi i Komunikatës së tanishme dhe lëshohet Komunikata Nr.7 a ka qenë kështu “muhabeti” o, Ali Rrenci, e udbashi?
  65. Pse pranuat të tërhiqen ushtarët e lirisë e UÇ Kombëtare nga Kalaja e Tetovës?
  66. Cili qe qëllimi dhe pse e dorëzuat atë duke e lënë armatimin duke ikur kah sytë këmbët?
  67. Pse deshe që, pas dezertimit në Kala të ikësh për Zvicër?
  68. Ato armatime që i keni lënë duke ikur me lekë djerse dhe gjaku të MËRGATËS apo?
  69. Pse nuk ke respekt ndaj djersës, gjakut, – e, në përgjithësi ndaj Mërgatës?
  70. Për sa pare është dorëzuar Kalaja e Tetovës?
  71. Kush ua dha paratë?
  72. Sa pare?
  73. Kush i mori ata pare?
  74. Kush e solli Festim Laton nga Vlora (një trafikant droge) në UÇ Kombëtare, në anën e Karadakut?
  75. Cili ishte roli i Diamantit (Grekofilit) në radhët Drejtorisë Politike të UÇ Kombëtare?
  76. Mos ishte Diamanti ai që solli Festim Laton me ju?
  77. Sipas të dhënave jo oficiale, grekofili Diamanti solli së bashku me Festimin edhe 10 milionë DM për UÇ Kombëtare dhe pjesë nga kjo si ushtarë dhe armë personale të niseshin për UÇÇ (Çamëri)?
  78. Cili qe takimi dhe roli i Koço Danës në Sharr mes teje dhe pse tani DANAJ ju kritikon si politikan i Servilizuar?…
  79. Pse mbas ndërprerjes së luftës çlirimtare, aq shpejt simpatia ndaj LSDM së Branko Cervenkovski dhe e gjithë popullata e Tërbeshëve, Turqve, boshjnakëve dhe e Romëve para se të dilnit votimet e çara si BDI të ju mbështesin aq fort ?
  80. Pse liderë degësh të LSD fuqishëm tek shqiptarët agjitonin për mbështetjen tuaj në kundërshtim nga ajo PDSH…?
  81. Mos ka të bëjë kjo me takimin paraprak tëndin me Brankon në Pogradec në vitin 2000 ?
  82. Pse pranuat që Flamurit Kombëtar të shqiptarëve të´i zvogëlohen përmasat?
  83. Pse kryetari i Dibrës, Argëtim Fida dhe i Strugës Ramiz Merko nuk zbatuar vendimin e BDI-së dhe vendimin tënd që të mos rikandidoheshin për kryetar komune dhe të lëshonin mandatin njëherësh edhe të Kryetarit të Degës së Partisë?
  84. Ti pranove të jesh mysafir në shpalljen e Nikollas Knauf si Qytetar Nderi iDibrës, apo?
  85. Mos ishte loja e Fidës që ju shpërbleu dhe lejuat rikandidimin e tij? 86. A vlejnë tani këtu „Vendimet e Partisë » dhe sa ju shpërbleu FIDA për këtë lojë dyshe?
  87. Kishe qenë njeri që i donë shumë pushtetin e paret, apo ?
  88. Edhe Muhamer Ell Gadafi e kishte pas shumë n´qejf pushtetin e paret, apo?
  89. Pse BDI-ja, jote private, gjëja e dalë prej lufta „çlirimtare“ kombëtare nuk pranoi lista të përbashkëta me partitë tjera shqiptare, të paktën në vendet rurale (Gollnen, Ohër, Manastir, Resnjë, Krushqevë, Çashkë, Zhupë. Qendër Kumanovë, Veles…në zgjedhjet e fundit lokale 2009?
  90. Pse zotri Komandant (jo i imi), ke qejf me të thënë kështu, asnjëherë nuk ke marrë fjalën në foltore të Parlamentit të shkive, a turp po të vjen, apo të kanë prekë fort në qafë ?
  91. Pse aty nuk ja ke përplasë PDSH-se¨, tradhtitë që kanë bë para teje ?
  92. Pse qe 11 vjet gënjen popullin se je në marrëveshje për Statutin e familjeve të dëshmorëve dhe invalidëve të luftës ?
  93. Që më 2003 të kam thënë se në një territor nuk ka dy palë dëshmorësh e invalidësh. Pra, ka të vetëm të sllavëve. Se ti ke kërkuar falje pse i ke shti ata në gazepë të granatojnë e të vrasin ushtarë lirie dhe civilë të pafajshëm, apo?
  94. Kur do ta zbardhni misterin e vrasjes së Ilirit, Komandant, “LIKA”?
  95. Edhe kjo vrasje do të jetë konspiracioni i yt, apo?
  96. Nuk zbulohet kurrë deri sa të jesh në pushtet, a po?
  97. A e dinë më se pushtetet nuk janë të përjetshme?
  98. Sadam Huseini, Gadafi… shkuan më, apo?
  99. Edhe ti me ata oficerë spiunë, narkomanë e drogirantë e shitës keni me ecë shpejt, apo?
  100. A e din se populli një shpresë jete të ketë nga dikush tjetër, që nesër qysqitë ja vejnë kësaj bashkëqeverisjes së turpit? VIJON

http://www.shqiptari.eu/ku-do-te-gjesh-shpetim-ti-xhavit-haliti-dhe-banda-juaj/

http://www.shqiptari.eu/a-jeni-ju-kelysh-i-serbise/

http://www.shqiptari.eu/pse-ne-krye-te-aki-se-i-keni-vendos-mbi-30-vete-te-mup-it-kos-it-e-udb-es/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...