Published On: 28 Maj, 2016

O 70 mijë veteranë të UÇK-së si lejuat të dhunoheshin 25 mijë femra. Aleksandri i madh, e ka pushtu botën me 30 mijë ushtarë

 

James Stern

Thuhet se Aleksandri i Madh ka qenë shqiptar.
Tipi, me 30 mijë ushtarë e ka sunduar krejt Arabinë, Mesopotamin, Irakun, Iranin edhe Indinë.
Ndërsa, 70 mijë veteranë të Kosovës po rrahin gjoks kishe i kemi çliruar 11 mijë km kataror.
Me siguri Aleksandri i Madh është kah rrotullohet në vorr, tue i ndëgju këto muhalife, dhe me siguri e shtron pyetjen se qysh asht e mundshme me i pas 70 mijë veteranë të UÇK-së, e në anën tjetër 25 mijë femna të dhunume e tash besa po dalin edhe 20 mijë mashkuj të dhunuar, e plus 1 milion popullat të depërtueme.

Shtrohet pytja: E çka hamamin paskan mbrojt këta 70 mijë komandanta????
Aleksandri i madh po thotë, o unë nuk jam shqiptar! Ose unë jam shqiptar, ose këta komanirat.
Të dyja palët me kanë shqiptar nuk e kap hesapi. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...