Published On: 23 Shtator, 2017

Nxënësit në klasën e tetë nuk din shkrim e lexim

  • Nxënësit në Jezerc shkojnë në shkollë dhe mbeten analfabet

Në shkollën fillore “Skënderbeu” në Jezerc të Ferizajt disa nxënës nuk dinë alfabetin e gjuhës shqipe dhe shkrim lexim.

Mësimdhënësit fajësojnë prindërit për këtë dukuri.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...