Published On: 16 Qershor, 2016

Nuk shpëton as Thaçi, do të kontrollohet prejardhja e pasurisë së tij

Agjencia e Kundër Korrupsionit nga sot deri në fund të këtij viti do të kontrollojë pasurinë e zyrtarëve të lartë publik.

Përmes shortit i cili u hodh sot, pasuria e shumë fytyrave publike dhe të njohura për publikun do të jenë nën kontroll të Agjenisë Kundër Korrupsionit, ku do të bëhen gjetjet se a përshtatet deklarimi i pasurisë së këtyre.

 Gjatë shortit që është hedhur sot nga Agjencia Kundër-Korrupsion pasuria do t’i kontrollohet të parit të vendit, Hashim Thaçi, kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje Visar Ymeri, kryetarit të Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik, Gani Koci, zëvendësministri i mjedisit, Mendim Rugova, Mërgim Lushtaku djalit të kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtaku, etj.

Më poshtë mund të lexoni emrat e drejtuesve të institucioneve të shtetit të cilëve do t’iu kontrollohet prejardhja e pasurisë.

 • 1.Hashim Thaçi, Presidenti i Republikës së Kosovës,
 • 2.Isa Mustafa, Kryeminist ri i Kosovës,
 • 3.Visa Ymeri, Kryetari i LVV
 • 4.Memli Krasniqi Ministër Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
 • 5.Haki Demolli Ministër Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës
 • 6.Valdete Bajrami, deputete në Kuvendin e Kosovës
 • 7.Enver Peci Kryesues Këshilli Gjyqësor i Kosovës
 • 8. Margarita Kadriu-Ukelli- deputete Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 9.Mërgim Lushtaku- Drejtor, Ministria e Administratës Publike
 • 10.Rroksana Qarri- Udhëheqës i Divizionit Ministria e Punëve të Brendshme
 • 11.Mentor Shala- Drejtor i Përgjithshëm i Radio Televizionit të Kosovës
 • 12. Bubulina Krasniqi -Sekretar i Dytë Ministria e Punëve të Jashtme
 • 13.Visar Arifaj Këshilltar Komunal, Komuna e Prishtinës
 • 14.Vucina Jankovic Kryetar Komuna e Zveqanit
 • 15.Xhelal Sveçla Drejtor, Komuna e Prishtinës
 • 16.Njomza Emini -Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 17.Ylli Hoxha Këshilltar Komunal Komuna e Prishtinës,
 • 18.Genc Bashota Drejtor Komuna e Prishtinës
 • 19.Donika Kadaj-Bujupi Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 20.Ibrahim Shala Drejtor Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës
 • 21.Teuta Sahatqija Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 22.Rexhep Hoti zv. Ministër Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
 • 23.Fehmi Mehmeti zv. Guvernator Banka Qendrore e Kosovës
 • 24.Salih Salihu Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 25.Elmi Reçica Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 26.Safete Hadergjonaj Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 27.Ilir Salihu Këshilltar i Lartë Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
 • 28.Lulzim Pllana Këshilltar Ministria e Punëve të Jashtme
 • 29.Anton Quni Deputet Kuvendi i Republikës së Kosovës
 • 30.Bajram Kosumi Drejtor Ministria e Administratës Publik
 • 31.Deputetja Njomza Emini
 • 32.Sokol Haliti Kryetar i Komunës Komuna e Vitisë
 • 33.Agron Galani Kryeprokuror Prokuroria e Shtetit
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...