Published On: 11 Shkurt, 2016

“Nuk kam nevojë të jem komuniste ta dua vendin tim”


Dorian Koçi

Në datën 10 shkurt Musine Kokalari kishte ditëlindjen. Ajo ka për të mbetur intelektualja më kurajoze dhe ikonë e opozitës shqiptare antikomuniste. “Unë nuk kam nevojë të jem komuniste ta dua vendin tim. E dua vendin tim edhe pse nuk jam komuniste. Unë e dua përparimin e saj. Ju mburreni se e keni fituar luftën, dhe tani ju jeni fitues doni të shuani ata që ju i quani kundërshtarë politikë. Unë mendoj ndryshe nga ju, por unë e dua vendin tim. Ju jeni duke më ndëshkuar për idealet e mia!”, thoshte Kokalari.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...