Published On: 27 Prill, 2017

Nuhiu: Kemi dhënë urdhër të rrept që policia të përdor të gjitha masat

Ministri Agim Nuhiu tha se ka dhënë urdhër të rreptë që policia të përdorë të gjitha masat për të evakuar deputetët e ngujuar.

“Ne jemi në përpjekje të vazhdueshme për të marr nën kontroll situatën. Kemi dhënë udhër që policia të merr të gjitha masat për të larguar protestuesit. Bombat e gazit dhe shok bombat janë përdorur nga forcat policore për të shpërndarë masën që të evakuohen deputetët dhe gazetarët që gjenden brenda objektit të Parlamentit të Republikës së Maqedonisë. Tani po bëjmë përpjeke për të vendosur kontroll të plotë në Kuvend dhe rrethinë”, ka deklaruar Ministri i Punëve të Brendëshme Agim Nuhiu për Alsat M.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...