Published On: 3 Korrik, 2016

Njoftim nga Qeveria dhe Presidenca

 

Arif Molliqi

Presidenti dhe Kryeministri i Kosovës me 40 cubat e tyre, i njoftojnë të gjithë pronarët që i humbin tokat në rastin e demarkacionit me Malin e Zi, që sa më parë të prezantojnë dokumente pronësie si; vendimin e pronës, fletën poseduese, vendimin e trashëgimisë se nga kush e kanë trashëguar atë pronë. Me këto dokumente le të paraqiten në Parlament që t´ua kompensojmë tokën e humbur.
Nëse qytetarët që ankohen nuk i kanë këto dokumente, le të trusen dhe për tokat e shtetit mos të na qajnë trapin…!!!!
Për saktësi me vulën e shtetit
Kryeministri dhe 40 cubat e tij
(Shkrim sarkastik nga A. Molliqi)

(Portret nga Toro)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...