Published On: 6 Gusht, 2016

Njoftim i Degëve të LDK-së në Zvicër dhe Gjermani për pjesëmarrje në debatin publik

Adem Lushaj

Donika Gërvalla, Vjosa Osmani, Shpejtim Bulliqi, Rexhep Gjergji, Naser Rugova, Idriz Zeqiraj, janë vetëm disa nga emrat pjesëmarrës të takimit publik që do mbahet në Deçan, e që organizohet nga Degët e LDK-së në Zvicër dhe Gjermani, siç thuhet në vazhdën e takimeve bashkëbiseduese me qytetar, kryesisht me elektorat të LDK-së, por edhe me të interesuarit tjerë. Sipas organizatorëve të këtij takimi, për pjesëmarrje në takimin e Deçanit, në mënyrë publike janë të ftuar edhe Akademik Isa Mustafa, kryetar i LDK-së; anëtarë të Kryesisë së kësaj partie; deputet të Parlamentit; degët si motra në gjithë Kosovën, si dhe figurat tjera të kësaj partie, brenda dhe jashtë Kosove. Sipas, doktorit Shaqir Shala, anëtar i kryesisë së Degës së Zvicrës dhe njëri nga organizatorit e debatit publik, takimi është i hapur për gjithë qytetarët e Deçanit dhe komunave tjera të Kosovës, e të cilët mund të japin kontributin e tyre, qoftë me pyetje, diskutime apo edhe rekomandime. “Takimi ishte planifikuar të mbahet në Isniq, por për arsye të interesimit të madh për pjesëmarrje, kemi vendosur që takimi i këtij niveli të mbahet në Deçan, përkatësisht në Sallën e Komunës, me 06.08.2016 (E shtunë), duke filluar nga ora 17,00”, ka bërë të ditur Shala, i cili beson edhe në pjesëmarrjen e kryetarit Isa Mustafa dhe apo të ndonjë përfaqësuesi të dërguar nga vet kryeministri i Kosovës. Shala, ka vënë ne dispozicion edhe numrin e tij të telefonit, për të gjithë të interesuarit që do jenë pjesë e panelit dhe që do kontribuojnë pozitivisht zhvillimeve në Kosovë, e në veçanti brenda LDK-së (049154547).

 

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...