Published On: 27 Shkurt, 2016

Njihuni me jetën dhe veprën akademike të zonjës së parë të Kosovës

Lumnije Thaçi, është Zonja e parë e Kosovës që merret me çështje akademike. Ajo ka gradën shkencore magjistre dhe ligjëron në kolegjin Fama.

Lumnija pritet që zyrtarisht ta marrë epitetin e Zonjës së parë ditën kur bashkëshorti i saj, Hashim Thaçi të betohet si president i Republikës.

Lumnija gjatë këtyre viteve ka qëndruar larg opinionit. Ka pasur paraqitje të rralla televizive e publike. Së fundi ajo kishte rrëfyer raportin e saj me Hashim Thaçin.

Gratë e presidentëve tjerë të Kosovës kanë qenë më të mbyllura sesa Lumnije Thaçi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...