Published On: 23 Janar, 2016

Njeriut të gjithësisë…

 

I veshur me petkun e zisë në mendje e i pikëlluar thellë në shpirt, po nisëm drejtë e tek ty, Zoti President, që të përulëm tek varri i juaj, aty ku pushon i qetë ti, në Dardani! Zoti na dhuroj neve, cilësinë e mendjes e pendës tuaj, të guximit e trimërisë, të moralit e nderit, të patriotit e politikanit, të kombit e njerëzimit! Oh Zot, sa keq është pa ty këto 10 vite, të pikëlluara e të trishtuara, e në skaj të botës mbase të harruar! Vallë, a don bota një ditë t’na kupton, edhe sikur nuk na dashuron? Ndaj dhe, të lutem shumë Presidenti jonë, foli botës nga amshimi me dashuri, që ajo botë t’na kuptoj!!

I përjetshëm qoftë kujtimi për ju, Zoti President!

/Agron Zeqiraj/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...