Published On: 27 Prill, 2016

Njerëzit e shekullit të hendbollit kosovar

  • Faik Çitaku, njeri i hendbollit dhe shkencës

Gjatë viteve 1955-60 z. Faik Çitaku ishte lojtar i KH “Normalisti”, me pas karrierën e lojtarit e vazhdoi në KH “Llapi” deri kah viti 1970. Gjatë studimeve në Sarajevë, i përmenduri më lart ishte lojtar i KH “Bosna”. Pasi që e përfundoi fakultetin e Kulturës Fizike, përkatësisht pas kthimit në Kosovë, disa vite radhazi ishte trajner i KH “Prishtina”, ndërkaq më pas selektor (përzgjedhës) i reprezentacionit të Kosovës në hendboll. Shumë vite ishte i kyçyr në Kryesinë e Shoqatës së Trajnerëve të LHK-së, si dhe Komisionit Profesional të Shoqatës në fjalë. Ishte ligjërues në shumëseminare për trajner tëhendbollit në të gjitha viset e Kosovës. Z. Faik Çitaku është doktor i shkencës pranë Fakultetit për Kulturë Fizike në Prishtinë, që nga themelimi i këtij fakulteti.

MR.FAIK ÇITAKU WHO IS A DOCTOR OF SCIENCE AT THE COLLEGE OF PHYSICAL EDUCATION. HAS BEEN INVOLVED ËITH KOSOVA HANDBALL FOR A LONG TIME.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...