Published On: 14 Qershor, 2017

Njëherë Ibrahim gjithmonë Profet!

(Familjes së Ibrahim Rugovës, Teuta I. Rugova)

Kur të gjithë të tjerëve u ka mbet vetëm shpina pjesë e trupit të cilën mund tua shihni, është e pasmja ime, e cila komunikon me ta, dhe po ashtu është fytyra ime, e cila lexon dëshpërimin tuaj të thellë, të cilin e ndjejë dhe e përjetoj në mbrendi të shpirtit.

M. SH.

 

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...