Kuriozitete Lajmi Levizes

“Lufta e Tretë Botërore afër”, eksploruesi gjen diçka të tmerrshme nën një laborator kimik (Foto)

Një moment mjaft i çuditshëm është kapur në kamerat e nja eksploruesi kur ai është futur në një laborator kimik.
Derisa ky laborator ishte i shkatërruar dhe i braktisur, ai gjen një seri tunelesh që çuan në një shtëpi të sigurt, transmeton lajmi.net.

Këto dhoma të nëndheshme ishin të braktisura dhe me sende të ndryshme.

Ky vend ishte i pajisur plotësisht me maska të gazit, një tregues i frikshëm që laboratori nëntokësor u krijua për të mbrojtur kundër një sulmi shkatërrues.

 Shikuesit janë habitur nga pamjet e mërzitshme, duke thënë: “Ju gjetët tre shtëpi të sigurta të mbushura me maska të gazit. Mendoj se Lufta e Tretë Botërore është afër.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *