Published On: 30 Qershor, 2016

Tregojani ambasadorit Lu byronë politike të diktaturës!

  • Një lutje për lutjen 

Nga Shkelqim Selmani

 

Ju lutem, kush ka mundësi të komunikojë apo ta takojë ambasadorin amerikan në Shqipëri, Zotin Donald Lu, ti shpjegojë Atij, se jo vetëm opozita, por edhe populli në shumicë nuk e kupton mirë dhe e shikon me dyshim, pse SHBA dhe BE bien dakord që me të ashtuquajturën Reformë në Drejtësi, ti japin Edi Ramës përpos pushteteve që i ka dhe të tjera që i ka blerë, edhe kontrrollin e diktatin mbi sistemin e drejtësisë?!

Ju lutem, i shpjegoni Atij se me reformën në drejtësi Edi Rama tenton të rilindë “Drejtësinë Popullore” të diktaturës ku dënoheshin vetëm kundërshtarët politike dhe populli i thjeshtë nëpërmjet luftës së klasave dhe jo nëpërmjet shtetit ligjor?!

Ju lutem, i shpjegoni Atij se ç’ka qënë Byroja Politike në Shqipërinë e Diktaturës dhe i thoni se Edi Rama kur flet dhe kërkon të ndertojë Byronë e Hetimit, “sipas stilit amerikan”, ka parasysh rilindjen e Byrosë Politike të Diktaturës, që ruajna o Zot nuk ka qënë as më shumë e as më pak se kuçedra me shumë koka që qeverisi Shqipërinë me zjarr e hekur për më shumë se 40 vjet dhe me ndihmën e pakuptueshme ndërkombëtare, po vashdon ta qeverisë ende edhe sot?!

Ju lutem çojani lutjen time ambasadorit Lu.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...