Published On: 1 Mars, 2016

Një dëshmitar e keni vrarë, apo? Kush ia dha UDB-së, CD-të?

Murat Jashari

Vëllai i Ismet Jasharit-Komandant Kumanovës pyet Ali Ahmetin

 “Letra e Shenjtë Nr. 4”.

 1. Përcjellësit deri në sallë shqiptarë ishin?
  202. Sa ishin?
  203. Misioni kryesorë ishte, me ju ofrua atdhetarëve, enveristëve idealistëve, apo?
  204. Pastaj me ua bërë kurthin, me i arrestuar apo me i vrarë, apo?
  205. Kjo do të thotë edhe ti je anëtarë i asaj partie që është formuar më 1988-90, që themelues janë; Xhavit Haliti, Kadri Veseli, Hashim Thaçi, Fatmir Limaj etj.
  206. E dijë më tani se turp nuk keni, por habitem, si u kamufloni, për të ruajtur misionin që keni apo e keni kryer, ju ndreqni shtatore, buste, bile edhe jepni pare për me ndreqë edhe ndonjë shtëpi familjeve të dëshmorëve p.sh. familjes së Agim Bajramit, të Afrim Zhitisë, a është kështu?
  207. Pse jeni tjetërsuar?
  208. Pse jeni kundër atdhetarëve, idealistëve dhe enveristëve?
  209. Pse e mësuat këtë zanat?
  210. Me i vrarë –sepse, ishin; me mendjet, shpirtrat e zemrat për popull e atdhe. PSE?
  211. Po për çka keni qenë ju si surrat?
  212. Zanatin oficerët ua kanë mësuar që të zbuloni e t´i spiunoni tek oficerët e juaj apo?
  213. A kanë emra e mbiemra ata oficerë?
  214. Femra a keni oficere?
  215. Kush ta la pseudonimin Abaz Gjuka?
  216. A e dinë kush ka qenë Abaz Xhuka?
  217. Pse po ia fëlliqë për së vdekuri emrin atij trimi?!
  218. Jam i zhgënjyer shumë, sepse edhe unë kam dhënë pëlqimin që ti të jesh në krye të asaj lufte « çlirimtare », apo?
  219. Pse e qitët në kurth Arif Seferin?
  220. Ai, ishte Kryetar Koordinues i LPK-së për IRJM dhe Komandant për IRJM, apo?
  221. Arif Seferi ishte anëtarë i Komitetit Drejtues i LPK-së (gjithsejtë gjashtë kanë qenë), ju për këtë arsye e spiunuat?
  Afrim Zhitia, Fadil Vata, Xhemajli Berisha, Behajdin Allaqi, Fahri Fazliu dhe Arif Seferi, apo? – PSE?
  222. Kush i dha urdhër Nazmi Beqirit, e ky e mori me vete Ulusi Beqirin dhe Menderez Zendelin, (ky i fundit i rrethit të Preshevës) dhe shkuan në Shtrazë , e thyen derën e shtëpisë së Arif Seferi, më 18 Qershor 1992 dhe aty brenda në shtëpi ka pasur materiale, që ja kemi dërguar ne prej Zvicrës, shaptilograf e shumë materiale të tjera dhe Nazmiu ia ka dorëzuar oficerit të vet, pra, UDB-së dhe atë ditë Arifin e kanë arrestuar dhe mbas 5 ditëve nga torturat ka dhënë shpirt., -PSE?
  223. Po të ishin gjallë Arif Seferi, Beqir Limani e Naser Hani, ti Ali qeni i keq, akoma ishe në Zvicër, apo?
  224. Për ta bërë IRJM Republika Makedonia i keni spiunuar e vrarë atdhetarët, 105 djem nënash e baballarësh dhe shumë djemve të tjerë ende gjymtyrët iu u kullojnë gjak o pis, a është kështu?
  225. Në fillim-prilli 2001, në Prizren të nxjerra në dhomën tjetër, ishim vetëm unë e ti kur të pyeta; a ti e ke marrë Nazmi Beqirin apo ta kanë sjellë, nuk fole. Të thashë se është Oficer i UDB-së, heshte apo?
  226. Të thashë se, kjo luftë s’qenka çlirimtare, por për rregullimin kushtetues nga IRJM në Republika Makedonia, a është kështu?
  227. Kush ia dha UDB-së, CD me të dhënat e Brigadës 113 , “Ismet Jashari”?
  228. Më 7 gusht 2001, mbas 16 viteve në mërgim, po kthehesha në Vendlindje, thellë në pyll ishim duke zbritur për Brezë, kush i kishte qitë ushtarët me më vra mua e shoqëruesit?
  229. Një dëshmitar e keni vrarë, apo?
  230. Një është gjallë dhe nuk vdes, jo, -pa cofë ti!
  231. Sa miliona CHF ia keni dhënë Shefit Xhaferit për me ia mbyllur gojën?
  232. Me ato pare të Fondit “Liria Kombëtare” ka ble 7 banesa në Kanton të ZUG dhe 4 banesa në Kanton Lozanës, a është kështu? VIJON – SHQIPTARI.EU

http://www.shqiptari.eu/ku-do-te-gjesh-shpetim-ti-xhavit-haliti-dhe-banda-juaj/

http://www.shqiptari.eu/a-jeni-ju-kelysh-i-serbise/

http://www.shqiptari.eu/pse-ne-krye-te-aki-se-i-keni-vendos-mbi-30-vete-te-mup-it-kos-it-e-udb-es/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...