Published On: 25 Mars, 2016

“Nini” gjente klientë për prostitutat e “Bllokut”, detaje nga jeta e luksit dhe seksit

  • Prokuroria, në bazë te informacioneve nga Policia e Tiranës, ka arritur të zbulojë me detaje se si funksiononte rrjeti i prostitucionit dhe drogës që operonte në zonën e ish-Bllokut, nëpërmjet shtetasit Nik Gjonikaj, me pseudonimin ‘Nini’, i cili siguronte klientë për dy prostitutat si dhe merrej me shpërndarje droge.

Sipas një informacioni të marrë në rrugë operative në fund të vitit 2015 nga Seksioni për Narkotikët në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Tiranë, se shtetasi me pseudonimin “Nini” merret me shpërndarjen e lëndës narkotike, si dhe shfrytëzim prostitucioni, është referuar materiali kallëzues në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, dhe është rregjistruar procedimi penal.

Në funksion të këtij procedimi, nga ana e Prokurorisë Tiranë është vendosur dhënia e autorizimit për vëzhgimin e shtetasit “Nini”, i identifikuar më pas me emrin Nik Gjonikaj.

Nga veprimet hetimore rezulton se shtetasi Nik Gjonikaj merret me veprimtari të kundraligjshme, shpërndarje lënde narkotike dhe shfrytëzim prostitucioni.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...