Published On: 10 Maj, 2016

Nikolova: Nëse nuk tërhiqet abolimi, të kallen të gjitha burgjet në Maqedoni!

Nëse nuk tërhiqet abolimi, menjëherë duhet të kallen burgjet! Vrasësit më të mëdhenj dhe kriminelët do të jenë të lirë, në të ardhmen nuk do kemi nevojë për dënime korrektuese shtëpiake. U bëj thirrje familjeve që të shkojmë përpara Parlamentit, ne së pari të fillojmë me grevë urie dhe të japim motivim vëllezërve dhe motrave tona në burgje. Duhet të shkojmë deri në fund, ose amnisti ose do të digjet gjithçka!!!, ka bërë thirrje aktivistja qytetare,Meri Nikolova, transmeton TetovaSot.

Ai më tej thekson se padrejtësia më bën më të fortë dhe më të sigurt në veten time, detyra ime si qytetare është që të ndihmojë aty ku duhet të ndihmohet, dhe mos të shikojë interesat personale si shumë të tjerë.

“Kërkesat tona, tani do të ndryshojnë, do të kërkojmë edhe për burgim e përjetshëm që të ndryshohet në dënimin me 15 vjet burg, të gjithë të tjerët të amenstohen 50% e dënimit dhe të mbulohen nga amnistia të gjithë personat të cilët janë në arrati!”, shprehet Nikolova.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...