Published On: 18 Janar, 2016

Nikë Gjeloshi promovoi librin “Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës 1991-1995”

Nikë Gjeloshi të shtunën pas dite e ka promovuar librin e tij “Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës 1991-1995”, me 16.01.2016, në Bibliotekën Interkulturore Pestalozzi, në Zürich.

Për organizimin e promovimit ishte kujdesur z.Gjokë Paloka, kryetar i BD-së të PSHDK-së për Zvicër, dhe për këtë z. Gjeloshi i ka falënderuar të gjithë. “Për angazhimin dhe organizimin e promovimit të Librit, si dhe të gjithë pjesëmarrësit, të cilët kontribuuan me debatet e tyre mbi përmbajtjen dhe periudhën që trajtohet në libër”, tha ai.

Si kontribuues të përkushtuar të çështjes kombëtare, dekada me radhë, pjesëmarrësit në mënyrë kritike e vlerësuan edhe gjendjen politike, ekonomike e shoqërore me të cilën, pas 16 vjet lirie, po përballemi si popull dhe si shtet, Kosovë.

Autori po ashtu i bën një falënderim të veçantë dhe znj. Suela Jorgaqit, drejtuese e Bibliotekës, e cila ua ka mundësuar shfrytëzimin e hapësirës për promovimin e librit. Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...