Published On: 22 Janar, 2016

Ngjanin kaq shumë sa vendosin të bëjnë një test ADN-je, por…

Këto dy vajza mund të duken si binjake identike, por ato nuk janë motra e madje nuk kanë kurrfarë lidhje.

Niamh Geaney gjurmoi ‘binjaken’ e saj, Irene Adams, në faqen e njohur TwinStrangers.com.

Pasi u shokuan se sa shumë ngjanin, vendosën të bëjnë një test ADN-je.

Pavarësisht se janë identike dhe të dyja irlandeze, shanset që të kishin lidhje gjaku ishin vetëm 1.1 përqind.

Rezulktati tregonte se të parët e Niamh kanë ardhur nga Azia jugperëndimore 20 mijë vjet më parë, kurse ata të Irene nga Mesopotamia.

Niamh Geaney and her doppelganger Irene Adams decided to take a test to see whether they are sisters, half-sisters and most interestingly whether they are related up to 20,000 years agoNiamh Geaney and her doppelganger Irene Adams decided to take a test to see whether they are sisters, half-sisters and most interestingly whether they are related up to 20,000 years agoNiamh Geaney and her doppelganger Irene Adams decided to take a test to see whether they are sisters, half-sisters and most interestingly whether they are related up to 20,000 years agoNiamh Geaney and her doppelganger Irene Adams decided to take a test to see whether they are sisters, half-sisters and most interestingly whether they are related up to 20,000 years agoNiamh Geaney and her doppelganger Irene Adams decided to take a test to see whether they are sisters, half-sisters and most interestingly whether they are related up to 20,000 years ago

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...