Published On: 19 Qershor, 2017

Nga nesër tundet Maqedonia për ngjarjet e përgjakshme në Parlament. Ja kush thirret në Prokurori (FOTO)

Prokuroria për krim të organizuar në fillim të korrikut do t’i ftoj deputetët në videot e paraqitura, por edhe pjesëtarët e policisë mes tyre edhe ish drejtorin e Byrosë për Siguri Publike (BSP), Mitko Çavkov.

Këto ditë, duke filluar që nesër prokurorët do të dëgjojnë dëshmitë nga gazetarët, sigurimin e deputetëve dje të dëmtuarit e tjerë si dhe dëshmitarë gjatë së “enjtes së përgjakshme” në Parlament, përcjell TetovaSot.

Sipas informatave të Telmës, ekipi i prokurorëve paralelisht do të rishikojnë videot e dhunës parlamentare. Po shikohen edhe dëshmitë e deputetëve të dëmtuar që më parë dëshmuan në Prokurorinë e Shkupit, por nuk përjashtohet mundësia që një pjesë prej tyre të thirren përsëri për t’iu përgjigjur në disa pyetje tjera me interes të prokurorëve për krimin e organizuar.

Disa nga përgjigjet për 27 prill gjenden në Raportin e Grupit të Punës së Ministrisë së Brendshme që tashmë po analizohen nga Prokuroria.

Në këtë raport të ekspertëve target ka qenë seria e dështimeve të MPB-së, disa janë të lidhur me hapjen e dyerve nga ana e deputetëve, por edhe dështimet në krye të Shabit Operativ të Mitko Çavkovit./TetovaSot/

 

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...