Published On: 9 Shtator, 2016

Nezir Muzhaqi ka hipur vetë në trekëmbësh, e varen komunistët, babai i vdiq në vend

Kujtim Cekani

Kur e kanë varur Nezir Muzhaqin në Litarë në vitin 45… Ai ka qenë 27 vjeç. Në fakt i Ati u tmerrua nga vendimi i Çmendur për ta varur… Neziri Gjakftohte filloj tu jepte korajo… Mos u mërzit Babi… e don Fisi një Kurban… më mirë që jam Unë… Ka hipur vetë në trekëmbësh. Vetë e ka vënë litarin, dëshirën e fundit ka kërkuar një krehër ti krehi flokët… dhe fjala e fundit ka qenë, Rroftë Shqipëria,… menjëherë mbas varjes së të Birit i Ati vdiq në vend.
Trupin e Tij e kanë lënë për një kohë të gjatë të varur tek Rrapi që të tmerronin njerëzit, kur e kanë hequr kasapët i kanë prerë litarin dhe koka e tij është çarë në gurë.

Trupi i Tij nuk dihet se ku është… Shpirti i Tij Po… Ai ndodhet mbi kokat e kriminelëve… Ai kërkoi shpagim, drejtësi … ZOT çfarë ka ndodhë në këtë vend…
Do të vijë një Ditë…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...