Published On: 19 Qershor, 2016

Nesër nga fejtoni ekskluziv: Kush është Gani Thaçi, baci i Presidentit Thaçi

Lexues të nderuar gazeta SHQIPTARI.Eu nesër ju sjellim portretin ekskluziv të Gani Thaçit, vëllait të madh të presidentit Hashim Thaçi. Shkrimi zbulon jetën e tij para luftës, gjatë luftës dhe pas saj.
Kush qëndron në themelin e thuaja e të gjitha llojeve të krimeve që kanë lulëzuar në Kosovë?
Kush e liroi Gani Thaçin nga burgu, dhe me çfarë detyrash? Kush ishte njeriu kryesor në familjen Thaçi gjatë luftës?
Për kë punon vëllezërit Thaçi dhe me kë bashkëpunonin?
Sa ishin të rrezikshëm atëherë, a ishin porositës të vrasjeve, dhe për llogari të kujt? A punonin për të njëjtin shërbim apo për kë?
Sa është pasuria sot e vëllezërve Thaçi, kush i drejton ato? Cilat janë kompanitë më të njohura dhe që mbahen diskrete?
Për këto dhe shumë të tjera mund të lexoni në fejtonin ekskluziv të figurave politike të krimit të organizuar në Kosovë?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...