Published On: 22 Maj, 2016
Bota |

“Nëse zgjidhem kryetar komune, do të punoj pa rrogë”

Në kohë krize, çdo premtim elektoral mund të duket i besueshëm. Por premtimi i Guido Di Leone-s, kandidat për komitetin civil të Cellole-s, një komunë e vogël në Caserta, është vërtet ekstrem.

“Nëse do të zgjidhem drejtues i komunës, nuk dua rrogë. Do të punoj falas”, ka thënë ai.

“Do t’i përdor paratë e rrogës time për të mirën e komunitetit, në mbështetje të politikave ekonomike dhe sociale, sepse mbështetja e ekonomisë së vendit dhe familjeve në vështirësi është me rëndësi thelbësore. Heqja dorë nga pagesa për punën që do të bëj nuk është një slogan, por shenjë e përgjegjshmërisë ndaj këtij vendi që unë e dua shumë”, ka thënë ai.

/ G.S. /

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...