Published On: 31 Maj, 2017

Nëse keni ndonjërën nga këto simptoma, urgjentisht shkoni te doktori!

Dallimi i diferencës mes një emergjence mjekësore dhe diçkaje që nuk ka nevojë për trajtim mjekësor, padyshim se është proces i vështirë për personat pa përvojë mjekësore.

 Por, fatmirësisht, disa ekspertë shëndetësorë, në një forum botëror kanë përpiluar një listë me disa simptoma të cilat kanë nevojë për konsultim urgjent me doktorin.Telegrafi jua sjellë këto simptoma:– Dhimbje e papritur nga drita, e veçanërisht kur shoqërohet me dhimbje të kokës apo qafës

– Ndryshime në mënyrën e komunikimit, dëgjimit, shikimit apo probleme të ngjashme

– Probleme të zakonta të frymëmarrjes

– Dhimbje e papritur abdominale
– Humbje e pashpjegueshme e peshës

– Gjakderdhje e pazakontë

– Ënjtje e pazakontë

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...